top of page

Kallelse ht-24

Kallelse ht-24

OBS! Fakturorna börjar skickas ut under v. 23, om ni inte fått er faktura i slutet av v.24 så kontakta kontoret.


Välkommen till höstterminen på Gävle Ponnyklubb! Terminen pågår mellan tisdag v. 31 (30/7) - söndag v.51 (22/12). Söndagar börjar v. 32 (11/8).


På fakturan som ni fått till er mejl står det ridtid och riddag. Ni som rider flera gånger i veckan ska ha fått en faktura för samtliga ridkurser, var vänlig titta noggrant vilka grupper ni ska rida i. Några har råkat fått flera fakturor, kika gärna noggrant på er faktura om ni vet att ni ska rida fler gånger i veckan. Ev frågor hänvisas till kontoret via mail gavleponnyklubb@outlook.com.


Lov, tävling och teori  V. 44 är det lov. Vi har då ordinarie lektioner men med lovaktiviteter på dagtid. Lördagar: Vecka 41 (12/10) är det tävling på lördagen och därför inga lektioner.

Söndagar: Vecka 34 (25/8) och vecka 41 (13/10) är det tävling på söndagen och därför inga lektioner.

Detta är korrigerat i era fakturor. Vi har under höstterminen två teoritillfällen per kurs. En av dessa lektioner är gemensamma temadagar för alla medlemmar. Det andra tillfället kommer vara på gruppnivå och anpassas efter kunskapsnivå och inriktning på gruppen.


Samling 

För nybörjarkursen gäller samling den tid som lektionen börjar, iordningställande av hästen tillsammans med ridlärare ingår i lektionstiden. För övriga kurser ska ryttare och häst vara klar för uppsittning när lektionen börjar, så kom i god tid innan lektionen börjar för att göra i ordning din häst, ca 30 minuter innan brukar vara lagom.


Betalning 

Vi delar upp fakturorna på två faktureringstillfällen, v.31-41 samt v.42-51. Abonnemanget gäller för en hel termin med ett möjligt uppsägningstillfälle inför VT-25 (1 november).


Betalning via bifogad faktura, skriv fakturanummer som OCR/meddelande vid betalning. Det går bra att dela upp betalningen. Kontakta kontoret på annakarin@gavleponnyklubb.com om ni önskar att dela upp fakturan. Endast delbetalning för er som kontaktat ovanstående mejl.


Ändringar/frågor 

Vi har gjort allt vi kan för att grupperna ska bli så jämna och lärorika som möjligt och tillgodosett önskemål i den mån det varit möjligt. Läs noga vilken dag och tid du ska rida. Vissa grupper har behövt flyttats. Det står som en punkt i abonnemangsavtalet att ridskolan förbehåller sig rätten att när som helst under pågående termin ändra ridtid- och gruppindelning om så erfordras. Om du fått en ny ridtid som verkligen inte passar, vänligen kontakta kontoret via mail gavleponnyklubb@outlook.com så ska vi försöka hjälpa dig.


Avbokning 

All uppsägning av abonnemang skall ske skriftligt via mail gavleponnyklubb@outlook.com och ska bekräftas av GPKs personal inför ny termin. Senaste datum är 1 maj inför nästkommande hösttermin och senast 1 november inför nästkommande vårtermin. Har avbokning ej skett senast dessa datum är man betalningsskyldig för kommande termin. Om Gävle Ponnyklubb kan ordna ersättare via vår kö så återbetalas ridavgiften från och med det datum ersättaren börjar.


Nya elever 

Varmt välkomna till Gävle Ponnyklubb! Du eller ditt barn har stått i kö för ridlektion och vi kan nu erbjuda dig/ditt barn plats enligt ovan. För att tacka ja till platsen betalar du in fakturan och när du betalar in den så godkänner du automatiskt abonnemangsreglerna som finns att läsa på vår hemsida https://www.gavleponnyklubb.com/abonnemang. Har du frågor kring avtalet vänligen kontakta kontoret gavleponnyklubb@outlook.com.


Digitalisering, kommunikation och IdrottOnline 

All kommunikation från Gävle Ponnyklubb sker digitalt via IdrottOnline, förutom faktureringen som sker via Fortnox. Mejlen från IdrottOnline kan ibland hamna i skräpposten, ha för vana att kika där. Om du saknar ett mejl, t.ex. faktura, kontakta kontoret. Ta också för vana att hålla koll på vår hemsida https://www.gavleponnyklubb.com/ och följ oss på Facebook https://sv-se.facebook.com/gavleponnyklubb och Instagram https://www.instagram.com/gavle_ponnyklubb/!


Klädsel 

Kom ihåg att ridning är en utomhussport så var förberedd på att lektioner kommer att bedrivas utomhus, kläder efter väder!


Avbokning och igentagning 

För att hästfördelningen ska bli så bra som möjligt för hästar och ryttare är det viktigt att du avbokar din lektion om du får förhinder. Avbokar gör du enklast via mail gavleponnyklubb@outlook.com eller via telefon 026-222 2766, tala in på telefonsvararen om ingen svarar. För att få möjlighet att rida igen sin missade lektion behöver man avbokat lektionen senast kl 14.00 samma dag (vardagar) eller senast 8.30 samma dag (lördagar). Ridlektionen behöver avbokas via mail gavleponnyklubb@outlook.com eller ring till kontoret tel. 026-222 27 66. Tala in på telefonsvararen om du inte får något svar. Igenridning sker endast i mån av plats, och sker i ordinarie ridgrupper. Detta innebär att du har möjlighet att rida igen i en grupp som är på samma nivå eller lägre än din ordinarie grupp. För att rida igen, mejla kontoret. Är du frånvarande vid en teorilektion får du endast ta igen det vid en annan teorilektion. Vi garanterar inte plats för igenridning. Vi kommer alltså inte ha speciella tillfällen för igentagning.


Gnägg 

Vi kommer att publicera vårt nyhetsbrev Gnägg kontinuerligt på hemsidan under terminen. Detta för att få så aktuell information som möjligt.


Varmt välkommen till höstterminen!

Vänligen personalen på Gävle Ponnyklubb

338 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page