top of page

Gnägg juni 2024

Sommarlovet är här och solen skiner. Nästa vecka har vi sommarlovsaktiviteter och därefter väntar sommarbete för våra hästar. Personalen går på välförtjänt semester. Vi startar upp hösten med ridläger vecka 30 och ridskolan startar tisdagen vecka 31.


Hästnytt

Vi har två nya hästar på väg in till stallet, besiktning ska ske början av vecka 25 och om allt går som det ska kommer de till oss under den veckan. Presentation av hästarna kommer inom kort på sociala medier. Vi kan berätta att det är en storhäst och en D-ponny.

Bea har varit skadad och kommer sättas igång under sommaren och beräknas kunna vara med på lektioner i höst. Sac har gått med på utvalda lektioner och verkar trivas mycket bra här hos oss. Hans inskolning fortsätter under hösten.

Kurre har under sista tiden varit svår att tränsa, därför är det viktigt att ni tar hjälp av personal vid tränsning och låter honom vara fred i övrigt i boxen.

Våra ponnyer går redan nu ute på nätterna när vädret tillåter och vi ser att de mår bra av det.




Utebanor

Nu är vi äntligen på gång med arbetet att byta ut underlaget samt bygga om utebanorna. Det blir lite rörigt i samband med arbetet så vi ber er vara extra uppmärksamma, läs skyltar och anvisningar.


Hagarna

Vi kommer under sommaren jobba med att förbättra våra hagar, det blir både nytt stängsel till grushagen samt att en till flockhage kommer byggas. Det här arbetet görs för att förbättra häsvälfärd, säkerhet och arbetsmiljö.


Igentagning av missad lektion

Vi kommer se över systemet för igentagning och mer information kommer inför terminsstart i höst.


Terminsdatum

Höstterminen börjar tisdagen vecka 31. Söndagens hoppspecialer börjar vecka 32. Faktura och information för höstterminen skickas just nu ut så håll koll i din mailbox. Saknar du faktura maila oss, gavleponnyklubb@outlook.com


Kontoret är delvis obemannat

För att lösa semester för vår personal kan det hända att svarstiden på mail kan vara något längre, vi ber om förståelse för detta.


Tack för allt kul vi varit med om tillsammans i vår och vi ser fram emot att träffa er igen till hösten.


Njut av sommaren!

Vänliga hälsningar Natalie och personalen


368 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page